‘JIJNIK Samen in balans’ door Omira Prins

Basisschool Bikube biedt, in samenwerking met Omira Prins, ondersteuning aan kinderen die onzeker zijn, gepest worden, een scheiding hebben meegemaakt (of nu meemaken) of om andere redenen onprettig in hun vel zitten. Dit is natuurlijk per kind verschillend: het aanbod wordt volledig afgestemd op uw kind en diens persoonlijke wensen, behoeften en situatie.
 
Het aanbod voelt voor het kind niet aan als therapie. Spelenderwijs en al pratende met uw kind begint de zoektocht naar een manier om het kind weer blij te laten zijn en in te laten zien dat het de kracht heeft om met de problemen of de situatie om te gaan en tot oplossingen te komen, waar het kind nog lange tijd baat bij zal hebben.
 
Bij kindercoaching gaat het niet zozeer om het probleem te analyseren, maar meer om het vinden van oplossingen voor een vraagstuk.
 
Dit aanbod kan op school onder schooltijd gerealiseerd worden. Dit vindt buiten de klas plaats gedurende een uur per sessie, in overleg met het kind, de ouders en de groepsleerkracht.
 
Daarnaast kunnen kinderen baat hebben bij kindermassages. Indien uw kind onrustig is, fysieke spanning ervaart, emotioneel beladen is of simpelweg druk in zijn/haar hoofd is, kan deze vorm van ontspanning zorgen voor rust, waardoor uw kind zich beter in zijn/haar vel voelt. Dit kan ook middels yoga-oefeningen: een aanbod dat eveneens tot de mogelijkheden behoort.
Meer informatie...
Mocht u meer willen weten of uw kind aan willen melden? Vul gerust onderstaand formulier in, u zult zo spoedig mogelijk reactie krijgen!

Basisschool Bikube – Volg ons op acebook