‘Leren leren’ door Mariette Dietz

Mariette Dietz verzorgt trainingen met betrekking tot het 'leren leren'. Dit aanbod sluit goed aan bij kinderen in de hogere groepen en behoefte hebben aan het zelfstandig leren plannen, bewustwording van het leren en concentratie tijdens het werken.
Deze training is gericht ​op de vaardigheden van het "leren leren". Hoe doe je dat, leren? Hoe leer je wat belangrijk is en wat bijzaak? Hoe plan je je huiswerk in? Hoe blijf je gemotiveerd en geconcentreerd werken?
Het aanbod dat Basisschool Bikube in samenwerking met Mariette Dietz biedt, zou in twee vormen verzorgd kunnen worden. In de eerste variant vindt de training plaats op school. In de tweede variant wordt de training in de privépraktijk verzorgd.

1. Ouders betalen zelf de training – training op school onder schooltijd of tijdens naschoolse opvang
Ouders betalen het particuliere tarief van 182,50 voor de gehele training van 5 x 1,5 uur incl. werkboek (32,50) en incl. btw.
Ik stel op basis van de aanmeldingen een groepje samen op een geschikt tijdstip, in overleg met school. Locatie: op school.

2. Training op een nader te bepalen datum en tijd in de privépraktijk
Hier geldt het particuliere tarief van 182,50 voor de gehele training van 5 x 1,5 uur incl. werkboek (32,50)
en incl. btw.
Op basis van de aanmeldingen wordt een groepje samengesteld op een geschikt tijdstip buiten schooltijd. Kinderen van Basisschool Bikube kunnen in een groepje ook gekoppeld worden aan kinderen van buiten school. Locatie: mijn praktijk in de Jupiterstraat.
Mocht u meer willen weten, bezoek dan gerust de website: http://www.dietzcoaching.nl/

Ga terug...


Geïnteresseerd in bovenstaand aanbod? Meld u direct aan met onderstaand formulier!

Basisschool Bikube – Volg ons op acebook