‘Kinderen bewegen’ door Annemarie van der Veldt

Kinderen ontwikkelen zich op unieke manieren. Dit geldt ook voor lichamelijke ontwikkeling. Waar het ene kind gemakkelijk beweegt, heeft het andere kind hier meer tijd en soms ook hulp bij nodig. Op Basisschool Bikube is hier, in nauw overleg met de groepsleerkracht, de mogelijkheid toe om extra ondersteuning te bieden.

Kinderen bewegen

De ondersteuning op het gebied van motoriek is kinderoefentherapie. Dit wordt verzorgd door Annemarie van der Veldt. Zij is afgestudeerd kinderoefentherapeut en ook oefentherapeut Cesar.

Komt mijn kind in aanmerking?

Indien u twijfelt of uw kind zich goed ontwikkelt of de groepsleerkracht signaleert dat de motorische ontwikkeling van uw kind extra aandacht behoeft, zal dit uiteraard eerst met u als ouder/verzorger opgenomen worden. Basisschool Bikube biedt u de mogelijkheid om Annemarie een eerste indruk op te laten doen en een inschatting te maken van de behoefte op het gebied van motorische ontwikkeling. Indien nodig zal in overleg met de ouders en de groepsleerkracht een passend aanbod voorgesteld worden. Bij de behandeling wordt aangesloten bij de dagelijkse vaardigheden, houdingen en bewegingen. Bij kinderen zal dit spelenderwijs aangeboden worden met als doel dat bewegen gemakkelijker en plezieriger wordt. Dit heeft een positieve uitwerking op de motorische ontwikkeling en het zelfvertrouwen van uw kind!

Behandeling op school

Het grote voordeel voor kinderen van Basisschool Bikube betreft de mogelijkheid van een behandeling op school, onder schooltijd. Daarnaast is er een kort lijntje met de groepsleerkracht, zodat de vorderingen goed bijgehouden kunnen worden. Tot slot vindt de begeleiding op individueel niveau plaats, waardoor uw kind altijd de maximale aandacht krijgt, die hij/zij verdient.

Mocht u meer informatie willen over het aanbod van Annemarie van der Veldt, dan kunt u deze hier aantreffen.

Ga terug...

Geïnteresseerd in bovenstaand aanbod? Meld u direct aan met onderstaand formulier!

Basisschool Bikube – Volg ons op acebook