Oudernetwerk

We hebben op school veel talent rondlopen. Daarbij wordt gedacht aan de kinderen en de wonderlijke dingen die ze al kunnen!

We hebben echter ook veel ouders, die moed hebben getoond om een eigen bedrijf te starten en op die manier een aanbod op de markt te brengen, waar we als school, maar zeker ook als ouders van deze school, ons voordeel mee kunnen doen! Door op onderstaande logo te klikken, komt u op de website van het bedrijf van een ouder/verzorger van Basisschool Bikube!

Als school, ouders, kinderen en leerkrachten zijn we er op deze manier steeds meer voor elkaar!

Een speciaal dankwoord voor twee leden van het webteam is hier op zijn plaats: Lex en Cesca zijn het bruisende voorbeeld van ouders die met hun expertise heel wat voor school hebben betekend. Zij zijn met hun enorme inzet en enthousiasme de motor geweest achter het ontwikkelen van de nieuwe website en zijn van grote waarde gebleken bij het uitzoeken, opzetten en vormgeven. We zijn jullie heel dankbaar en trots om jullie als ouders in de school te hebben!

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw aanbod op te nemen in het Oudernetwerk, dan kunt u dit via het formulier onderaan de pagina laten weten!

Dennis Delicious
U kunt bij ons terecht voor de lekkerste wijnen, pasta`s, olijven, tapenades, luxe broden en vele heerlijke verse producten uit eigen keuken. Ook serveren wij een lekkere kop koffie met een belegd broodje. Tevens is onze winkel af te huren voor uw feest. De locatie is perfect en wij maken ter plekke de hapjes voor u klaar (familie Corsten, ouders van Jimi).
Heel Goed Gereedschap
Wij zijn een technische groothandel in gereedschap en lastechniek en leveren rechtstreeks aan bedrijf en particulier. Een ruim assortiment, snelle levering en goede service zijn vanzelfsprekend en hierbij streven wij ernaar de producten te leveren tegen de best mogelijke prijs.
U kunt bij ons altijd terecht voor advies en hulp, bel of mail ons met uw vraag.
Met de meest verkochte lasapparaten is het mogelijk om bij bij ons te komen proeflassen (familie Brederoo, ouders van Arwen).
JIJNIK Samen in Balans
Ik wil graag kinderen die onzeker zijn/gepest worden/scheiding hebben meegemaakt, helpen de draad weer op te pakken en verder te gaan of opnieuw beginnen. Dit is natuurlijk per kind verschillend. Ik ga dmv spellen of praten op zoek naar een manier om het kind weer blij te laten zijn en in te zien dat er nog zoveel is om voor te gaan. Bij kindercoaching gaat het niet zo zeer om het probleem te analyseren maar meer om het vinden van oplossen voor een vraagstuk (familie Prins, ouders van Niels).
Produceert korte films,promo's voor TV, bioscopen, bedrijven en andere organisaties alles onder de verantwoording en regie van Benny Vink (familie Vink, ouders van Hans).


Basisschool Bikube – Volg ons op acebook