SKH De Vlinders

Op Basisschool Bikube bieden we een uniek concept met het aanbod van onderwijs aan 3-jarigen! In samenwerking met Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer verzorgen dagelijks leidsters van Peuterspeelzaal Bornholm leuke, inspirerende en educatieve activiteiten: ideaal ter voorbereiding op het basisonderwijs! Door de kinderen van De Vlinders op onze school te vestigen, is het veel gemakkelijker om kinderen te laten wennen aan de schoolomgeving, is er regelmatig contact tussen de leidsters van De Vlinders en de groepsleerkrachten van Sterrenschool Bikube en vindt er een gemakkelijke overdracht plaats over de ontwikkeling van uw kind: voordelen waar u en uw kind het meest van profiteren!

Wat bieden we?

Samen spelen met andere peuters op een plek waar plezier en ontwikkeling centraal staan. Dat is peuterspeelzaal Bornholm in de wijk Hoofddorp. Je peuter leert en ontwikkelt zich door te spelen. Onze peuterspeelzaal sluit aan op de belevingswereld en interesses van je kind. We bieden een vertrouwde en uitdagende omgeving. Met aantrekkelijke activiteiten vanuit het programma Piramide.

Meer informatie?

Voor meer informatie over SKH De Vlinders klikt u hier. Ook kunt u meer informatie vinden op de website van de Peuterspeelzaal Bornholm. Voor informatie over kinderopvangtoeslag verwijzen we u door naar de pagina formulieren.
  

Basisschool Bikube – Volg ons op acebook